TRE INN I
TRELASTTUNET
Nærbø
Ferdigstilles våren 2022
40min_v2
Trelasttunets byggetrinn 2 huser 17 leiligheter med god plass til store og små. De varierte størrelsene på leilighetene vil kunne tilby noe for enhver smak, da enten smått og godt eller stort og flott. Leilighetene er praktisk utformet for de daglige aktivitetene i et stilrent design tilnærmet tomtens historie.

Les mer om prosjektet her.

Urbane leiligheter
midt i Nærbøs kjerne

Tomten til Trelasttunet byr på en rik historie fra mellomkrigstiden da Nærbø begynte for alvor å vokse til. Utviklingen av Trelasttunet vil skape nye røtter som nok en gang legger til rette for mer aktivitet, slik som det gjorde i det gamle Trelastverkstedet  i 1930-årene. Siden den gang har Nærbø blomstret.
Cam%205
arkitekt
"Den nye bebyggelsen i Trelasttunet erstatter gamle lagerbygninger, og tilfører området nye funksjoner med varige og robuste materialer av god kvalitet."

Dag Fasting - Sjo Fasting Arkitekter.

Alt man trenger
på én plass.

Det er gåavstand til apotek, bank, sportssenter og flere matvare- og klesbutikker. Dessuten er det meget gode tog- og bussforbindelser til Stavanger og Egersund, omtrent rett utenfor døren. Store og små kan velge og vrake i flere sport-  og fritidstilbud som fotball, curling og ishockey. For den turglade – er det mange veier å gå både i Sveineskogen og Pyttaskogen. Kun fire minutter gåavstand unna Trelasttunet finner man Amfi Nærbø som har over 30 butikker og virksomheter å boltre seg på.
mega-skilt
kafe-j%C3%A6rbuen2
handel
Florist2
Trelasten%20N%C3%A6rb%C3%B8%20230817%20-%20DJI_0009
cow

jærens
mATFAT

Nærbø befinner seg midt i Jærens store matfat, med de gleder det gir. På Nærbø kan man få både i pose og sekk, enten kortreist mat fra lokale bønder eller kulturell føde hos Hå gamle prestegård, Obrestad fyr og Jærmuseet. For den eventyrlystne vil områdets mange strender kunne by på utallige muligheter som kiting, surfing, svømming, turgåing eller solbading på Orre, Bore eller Refsnesstranda i nær tilknytning.

Meld din interesse!

Om du har spørsmål, store eller små, kan du bruke skjemaet under for å kontakte megleransvarlig på Trelasttunet, eller kontakte megler direkte her.