Alt man trenger
på én plass.

 
Det er gåavstand til apotek, bank, sportssenter og flere matvare- og klesbutikker.  Dessuten er det meget gode tog- og bussforbindelser til Stavanger og Egersund,  omtrent rett utenfor døren. 

Store og små kan velge og vrake i flere sport- og fritidstilbud som fotball, curling og ishockey. For den turglade – er det mange veier å gå både i Sveineskogen og Pyttaskogen. Kun syv minutter gåavstand unna Trelasttunet finner man Amfi Nærbø som har over 30 butikker og virksomheter å boltre seg på.

Nyt harmonien i Fugleparken

For den oppdagelsesreisende jærbu vil fugleparken kunne tilby et myldrende liv av både store og små fugler i tillegg til spennende turområdet pakket med aktiviteter og en voksende samling av forskjellige tresorter. Timene kan bokstavelig talt fly med hvert eneste besøk til fugleparken, og man vil alltid kunne finne noe nytt å skue øynene utover.

regionen

 
Nærbø befinner seg midt i Jærens store matfat og med de gleder det gir. 

På Nærbø kan man få både i pose og sekk, enten kortreist mat fra lokale bønder eller kulturell føde hos Hå gamle prestegård, Obrestad fyr og Jærmuseet. For den eventyrlystne vil områdets mange strender kunne by  på utallige muligheter som kiting, surfing, svømming, turgåing eller solbading på Orre-, Bore- eller Refsnesstranda  i nær tilknytning.
O1
O4
O2
O3