bygget på tradisjoner
og solide kvaliteter

 
I Trelasttunet finner du et bredt utvalg av størrelser og planløsninger. Med totalt 51 leiligheter og størrelser fra 51-168kvm finnes det noe for enhver. Hele prosjektet ferdigstilles våren 2022!

Trelasttunet huser totalt 51 leiligheter med god plass til store og små. De varierte størrelsene på leilighetene vil kunne tilby noe for enhver smak, da enten smått og godt eller stort og flott. Leilighetene er praktisk utformet for de daglige aktivitetene i et stilrent design tilnærmet tomtens historie.
51kvm
76kvm
86kvm
97kvm
110kvm
122kvm
157kvm
168kvm

Praktisk løsning med vestvendt balkong

51kvm -  Denne leilighetstypen passer perfekt for deg som er førstegangsetablerer, eller om du enkelt og greit bare har behov for mindre plass, uten at det går ut over trivsel og funksjon. Leiligheten kommer med ett soverom, ett bad og en koselig vestvendt balkong med utsikt over det flotte landskapet Jæren har å by på. Med nærhet til gode handle- og aktivitetstilbud og togstasjon har du alt måtte trenge innenfor rekkevidde.
A301
51kvm

Romslig løsning med stor balkong og eget vaskerom

76kvm -  Dette er en fleksibel leilighet som passer godt for deg som er førstegangsetablerer eller par, og som ønsker litt ekstra plass. Fra entréen er det inngang til leilighetens første soverom, bad og egen bod. Videre inn møter du en åpen og luftig stue med en praktisk løsning hvor kjøkkenet er delvis avskjermet, samt inngang til leilighetens andre soverom.
EXT_Cam2-2%20(3)
76kvm

Luftig leilighet med åpen stue og kjøkkenløsning

86kvm -  En praktisk og romslig leilighettype, som passer godt enten du er alene, i par eller er en liten familie. Fra entréen er det inngang til leilighetens første soverom, WC, bad og egen bod/vaskerom med god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Videre inn møter du en åpen og luftig stue/kjøkkenløsning og god til gang til en romslig balkong på 19,9 m2.
40min_v2
86kvm

Stilig endeleilighet med forstue og 2 soverom

97kvm -  En flott endeleilighet med to soverom, ett bad, WC og en koselig terrasse med utsikt utover fellestunet og videre utover horisonten. I tillegg kommer leiligheten med en koselig forstue, hvor du kan trekke deg tilbake mens du tar innover deg dagens inntrykk. Planløsningene er smarte, med avgrenset kjøkken- og stueløsning.
B502_spot
97kvm

Endeleilighet med adskilt kjøkken og stue

110kvm -  Dette er en fleksibel leilighettype som passer godt for par eller småbarnsfamilier. Fra entréen er det inngang til leilighetens to soverom, WC, bad og egen bod/vaskerom med god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Videre inn møter du en åpen og luftig stue med en praktisk løsning hvor kjøkkenet er delvis avskjermet og god til gang til en romslig balkong på 22.9 m2.
B304
110kvm

Romslig og smakfull løsning

122kvm -  Denne leilighetstypen er et godt alternativ for par eller familier som vil etablere seg i kjekke omgivelser, men også for personer som ønsker et romslig alternativ med lite vedlikehold. Fra den koselige forstuen kan du dessuten kjenne hvilepulsen komme trengende mens vinduene slipper kveldslyset inn, og skaper kveldshygge, enten du er alene eller i godt lag med noen kjekke naboer.
B403
122kvm

Toppleilighet med smart planløsning og stor balkong

157kvm -  Vurderer du å gå fra hus til leilighet, men er ikke helt klar for å gå betraktelig ned i størrelse? Da er C402 på hele 157 m2 et svært godt valg. Innglasset terrasse, samt egen taksterrassen på hele 104,9 m2 gjør at du får en vedlikeholdsfri “hage” og et uteområde som er godt skjermet. Fleksibel planløsning med mulighet for tre soverom eller to soverom og kontor. Avdelt kjøkken, samt to bad og WC gjør leiligheten praktisk om dere er en større familie eller planlegger å ha besøk.
2B502
157kvm

stor toppleilighet, med to stuerom og bad

168kvm -  Dette er den største leiligheten i bygget og passer godt for både par og familier. Leiligheten har hele to soverom, bad og stuerom, samt egen WC, bod/vaskerom og kontor. Her får du alle fordelene som kommer med leilighet, samtidig som størrelsen kan måle seg med enebolig. Åpen og luftige romløsninger, samt svært praktisk med delvis avskjermet kjøkken. Egen innglasset terrasse, samt god tilgang til den avskjermede takterrassen på hele 92.4 m2
EXT_Cam2-2%20(3)
168kvm

byggene

 
Byggene er utformet slik at man tar vare på historien som ligger til grunn for Trelasttunet, i samspill med moderne design.

Mur, tre, stål, glass og betong har sjeldent før gått sammen til å bli så flott, i både fire, fem og seks etasjer. I tillegg til de sentrale samlingspunktene vil bygget kunne tilby flere terrasser med fantastisk utsikt. På innsiden av blokkene er det tatt høyde for at dette skal føles som et hjem for alle som én.
 
EXT_View%20B_Cam%201
Cam%203%20Ext-AB01
20180222_Cam%204%20(1)
Cam%202%20Ext-A01

et herlig uteområde for store og små

De spirende boligene omkranser et fantastisk uteareal, som vil kunne være til stor glede for både minstemann og storebror.  Her blir det kjekke lekestativer, sandkasser og masse av uterom til å leke "kongen på haugen". For de voksne vil det oversiktlige uteområdet kunne tilby en flott arena for sosialt samspill med god samling rundt grillen. Det yrende uteområdet vil kunne brukes på alle årets årstider, og med leilighetene i varm omkransning til å gi ly for vær og vind.

Meld din interesse!

Om du har spørsmål, store eller små, kan du bruke skjemaet under for å kontakte megleransvarlig på Trelasttunet, eller kontakte megler direkte her.